Tilbake

Om Oss

Les mer om hvem som står bak vijobberhjemmefra.no

Kontakt Oss

Hjelper Nordmenn å finne fleksible jobber på en enklere måte.

Det å jobbe hjemmefra er normalt for tiden vi lever i, og mange norske bedrifter tilbyr denne fleksibiliteten til sine ansatte. I tillegg så finnes det flere både små og store firmaer som jobber i 'skyen' på virtuelle kontor landskap.

Denne form for remote work er det en frilanser som oftest gjør, men det å finne disse jobbene, i Norge, blant norske bedrifter er ikke alltid så lett.

Søker man i dag etter en jobb man kan gjøre hjemmefra på nettet må man søke på tradisjonelle kanaler, og ofte så kommer det ikke helt frem at dette er en 100% jobb hjemmefra posisjon.

Med ViJobberHjemmeFra.no er målet å hjelpe Norske frilansere, remote arbeidere, hjemmeværende og andre som ønsker en mer fleksibel arbeidshverdag til å finne en jobb de kan gjøre hjemmefra.

Hei! Jeg er Pål.

Pål Arnesen
Jeg har studert Human Resource Management i over syv år, hatt flere posisjoner innen HR og ledelse og jeg har intervjuet og rekruttert hundrevis av personer. I tillegg har jeg selv vært en jobbsøker, og har siden 2015 søkt etter ulike jobber jeg kan gjøre som en frilanser.

Sannheten er at jeg ikke har fant gode alternativer i Norge. Og ser det som frustrende at norske firmaer ikke helt har omfavnet muligheten de har i dag til å ansette en som er remote. Fordelene er mange!

Ikke bare har de et mye større utvalg å velge mellom, men de kan spare penger på leie av lokaler, kostnader knyttet til transport og utgifter i forbindelse med å drifte et kontor med tanke på strøm, internett, telefoni, oppvarming osv.

Jeg ønsket en norsk portal dedikert til det å jobbe hjemmefra for norske bedrifter og nordmenn som ser etter dette.

Så ViJobberHjemmefra.no gikk fra ide til hva du ser nå.

Sjekk ut mine andre prosjekter:

Talentroo - A remote work recruitment agency

Vi gir Norske bedrifter en direkte jobb portal for å annonsere jobber som kan gjøres hjemmefra.

Om du driver et selskap i Norge i dag, og trenger å ansette noen som ikke skal komme til ditt kontor daglig, så finnes det i dag ingen dedikerte online portaler for dette.

Med denne siden gir vi deg muligheten til å annonser din 'remote' stilling, direkte til Nordmenn, både de som bor i Norge, og de som bor utenfor.

Med et økende antall norske frilansere, med Nordmenn reisende med sin PC verden rundt forøvrig vil du kunne nå ut til de mest motiverte kandidatene for disse typer av posisjoner. Jeg har selv vært en av de som har reist verden rundt og møtt nordmenn i min posisjon.

Med ViJobberHjemmefra.no håper vi å kunne hjelpe deg slik at kan finne den beste for din jobb.

Har du en stilling å annonsere?

WebFontConfig = { google: { families: ['Roboto'] } }; (function(d) { var wf = d.createElement('script'), s = d.scripts[0]; wf.src = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1.6.26/webfont.js'; wf.async = true; s.parentNode.insertBefore(wf, s); })(document);